top of page

 Alkotók vagyunk,

akik az Te elképzeléseid valósítják meg. 

Filozófiánk - A közönségközpontúság

 

     Mi vagyunk a Rózsa testvérek, Rózsa Oivér és Rózsa Gábor.

Számunkra a megszólított tömeg játssza a legfontosabb szerepet. A kezdetekben, mint filmes tartalomgyártó műhely üzemeltünk (videoklip, reklámfilm, aftermovie, kampány filmek), azonban az erős közönség központú felfogás és a felsőoktatásban elsajátított Marketing tanulmányok hamar a jelenlegi formációhoz vezettek minket.

 

Valójában elég nehezen körvonalazható egyetlen szakmai megnevezéssel a mi foglalkozásunk. Pontosan ebből fakadóan használunk egy metaforát a saját magunk meghatározásához. Ez az általunk választott költői kép a "Híd".

 

 

 

 

 

 

 

A híd olyan építmény, amely közlekedési vagy szállítási kapcsolatot teremt valamely fizikai akadály két oldalán elhelyezkedő területek között.

A hídnak egyúttal biztosítania kell az áthidalt akadályon zajló forgalom számára szükséges szabad teret. forrás: Wikipedia

     Küldetésünk, hogy olyan tartalmakat hozzunk létre, amelyek megfelelnek a megrendelő és annak közönsége igényeinek is.

Az alkotói folyamat közben kutatjuk az üzenet és a közönség kapcsolódási pontját, ahol megtaláljuk ezt a pontot építünk egy "Hidat."

 

Vannak esetek, hogy egy önálló dokumentumfilm, reklámfilm, videoklip, imázs film elég a közönség eléréséhez. Azonban akadnak (az esetek nagy részében ez a jellemző), olyan helyzetek, amikor még nem nevezhetünk egy filmet kész hídnak.

 

Ha egy cég esetében, egy reklámfilm nem  elegendő személyt ér el, esetleg  még nem is a potenciális vásárlóit szólítja meg, nyíltan kijelenthetjük, hogy a kívánt üzenete gyakorlatilag a szakadékba zuhant a kampányába fektetett pénzzel együtt. Egy zenekar esetében ugyan ez igaz, ugyan is hisszük, hogy a videoklip a dal reklámfilmje. 

Ahhoz, hogy ezt elkerüljük elengedhetetlen az előzetes felmérés, a projekt ideje alatti folyamatos ellenőrzés és az alkotás utóéletének figyelése.

 

E három folyamat elemre alapozva lehet olyan stratégiát, kreatív kampányt (reklámfilmet, videóklipet) felépíteni, amely
biztos hídként juttatja el az üzenetet a túloldalon tartózkodó közönséghez.

 

 

Szeretünk Alkotni!        Szeretjük a Közönséget!          Szeretünk Segíteni!

 

 

 

     Őszintén reméljük, hogy hamarosan valóra válthatjuk a Te képzeleted is.

 

 

Üdvözlettel: Rózsa produktum csapata

 

 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page