top of page
Handheld Camera

Független MoziFilm Ügynökség

GYERE!

Behind the Scenes

Mit kínálunk? 

 

Szeretnénk a hazai, független filmezés iránt nyitott szakembereket összegyűjteni és egy társasággá formálni. Vállaljuk az ehhez kapcsolódó közösségszervezési feladatokat úgy, mint workshopok, mini fesztiválok és csapatépítő programok szervezése. Meglévő tapasztalatainkkal szeretnénk hozzájárulni, hogy egy hazai, piaci alapon szerveződő filmes környezet kialakuljon. 

 

Hogy fog működni? 

 

Első körben szeretnénk egy adatbázist létrehozni, amelybe kérdőívek segítségével feltérképezzük, hogy az adott pillanatban ki milyen mélységű szaktudással rendelkezik. Ennek megfelelően országszerte beszélgetéseket szervezünk, hogy személyesen is találkozhassanak, akik potenciálisan segíthetik egymás munkáját.

Ezzel párhuzamosan elkezdünk kidolgozni egy rendszert, amelyben a lehetséges film megrendelők - cégek, nagy vállalkozók - tájékozódhatnak arról, hogy a film, hogyan tud értékes eszköz lenni a márkájuk, vagy az értékrendjük átadására.

 

Mennyibe kerül? 

 

INGYENES.

 

Mi a cél?

Első független Mozifilmünk, a Mentés Másképp után mertünk  nagyot álmodni és kirajzolódott előttünk, egy jövőkép, amelyben a hazai magán megrendelők és szponzorok mozifilmeket finanszíroznak, hogy vállalatuk, vagy társaságuk értékrendjét kreatív, művészi módon osszák meg a magyar közönséggel.

Erre az idő most jött el, hiszen a filmszalag korában az átlagemberek számára lehetetlen volt mozifilmet forgatni, a digitális eszközök kora azonban lehetővé tette, hogy alacsony költségvetésen is minőségi alkotások születhessenek.

 

Mi várható? 

 

Két kimenetel lehetséges:

 

A) A kevés hazai független filmes szakember ül a babérjain és örül, ha egy nemzetközi fesztiválon lecsurog neki valami eszmei értékű díj.

B) Létrejön egy bátorító közeg, amelyben tapasztalt és lelkes filmesek dolgoznak együtt, hogy egymást segítve, alulról építkezve jöjjön létre egy olyan rendszer, amely sokaknak biztosíthatja a tisztes megélhetést a filmművészet segítségével.

 

Mindez csak rajtad áll, csatlakozz te is! Töltsd ki a kérdőívünk, hogy elindulhasson a közös munka, mert

 

"Együtt építjük a Független Magyar Mozifilmipart."

Mit csinálunk pontosan?

Who Are We
bottom of page