top of page
  • Rózsa Gábor

3 Reklámfilm Készítés szempont! - Mikor nincs szükséged Reklámfilmre?


Mikor nincs szükséged Reklámfilmre?

A vállalkozásod életében eljött a pillanat egy saját Reklámfilm elkészítésére. Biztos szükséged van rá? A Te helyzetedben működne? Most segítünk eldönteni. Az alábbiakban összeszedtük azokat az üzleti illetve élet-helyzeteket, amikor a reklámfilm forgatás nem feltétlen jó megoldás.

A következő állításokat általános üzleti példákra alapozva szedtük össze. Azt mindenképp szem előtt kell tartani, hogy pontos irány mutatást adni, természetesen a konkrét helyzetet megvizsgálva lehet.

Nem jó választás a Reklámfilm készítés...

1.

...abban az esetben, ha nem tervezel különösebb hangsúlyt fektetni a reklámfilm terjesztésére.

Ahhoz, hogy egy reklámfilm visszahozza a belefektetett összeget elengedhetetlen a pontos célzás.

Lehetőleg még a film forgatás munkálatai előtt ki kell választani a terjesztési csatornát és meg kell határozni a megcélozni kívánt célközönséget. Erre lehet példa mondjuk az internet és a fiatalok vagy a TV és a családosok

Természetesen ezeknek a párosításoknak csak a kreativitás szab határt. Ezek meghatározására szerencsére mára rengeteg cég nyújt szolgáltatást.

A lényeg, hogy valamilyen formában tartsd a kezedben a terjesztési folyamatot.

Ha Te nem tervezel foglalkozni komolyabban a terjesztés körülményeivel, akkor számodra nem jó választás a reklámfilm készítés.

Ha szeretnéd, hogy segítsünk eligazodni a terjesztési lehetőségek között vedd fel velünk a kapcsolatot. (KAPCSOLAT)

2.

… abban az esetben, ha ugyanolyat szeretnél rendelni, amilyen a versenytársadnak van.

Egy reklámfilm fő feladata a közönség megszólítása. A reklámfilm hivatott arra a méltó küldetésre,hogy a közönséggel megismertesse a vállalkozásod. És olyan mértékben ismertesse meg, hogy Ők a megfelelő élet helyzetben egyből hozzád forduljanak.

De ehhez az kell, hogy a Te reklámfilmed határozottan kiemelkedjen a néző fejében, a rázúduló többi reklámból alkotott tömegből.

Ha láttad a konkurensed reklámfilmjét és láttad a sikerét is, akkor tudnod kel, hogy az már az övé. Azzal, hogy ha gyorsan lemásolod a stílusát és a kommunikációját könnyedén pontosan őt segítheted, mivel Ő volt az első. És a fogyasztók a másodikat már csak az első “folytatásának” érezhetik. És...

... saját pénztárcából erősíteni a versenytársat nem feltétlen akarja sok mindenki.

Ha csak leszeretnéd másolni a konkurensnél már bevált, biztos reklámfilm stílust, akkor abban az esetben számodra nem a jó megoldás a Reklámfilm készítés.

Ha felszeretnéd venni a versenyt a konkurenciád filmjével akkor teljesen új és egyedi ötlettel kell elő állnod. Ebben szívesen segítünk mi is. Írja meg nekünk helyzetét. (KAPCSOLAT)

3.

… abban az esetben, ha nincs Célod.

Reklámfilmet készíteni úgy éri meg, ha ténylegesen tudjuk mit akarunk elérni vele. Reklámfilm készítés esetén kell lennie egy tervnek.

Tudnod, kell hogy mi a célod a reklámfilmmel, hogy te

  • új vevőket akarsz bevonni,

  • új terméket akarsz bevezetni,

  • már a meglévő vevőknek szeretnél üzenni,

  • a márkádat és annak üzenetét szeretnéd fejleszteni,

  • egy eseményt szeretnél esetleg bemutatni,

  • a dolgozóidnak szeretnél valamit elmondani vele

A lényeg, hogy tudd miért van szükséged a filmre. Abban az esetben ha nem tudod azt, hogy a reklámfilm forgatással és hirdetéssel mi a pontos célod akkor nem igazán van rá szükséged.

Már van Célod de nem tudod, hogyan és kivel kezdj hozzá? Ezzel kapcsolatban blogunkban <Itt> több írást is találhatsz.

Ahhoz, hogy egy helyzetben ténylegesen eltudjuk dönteni a reklámfilm készítés szükségességét természetesen a konkrét esetet kell megvizsgálnunk. Pontosan ezért, aki megírja nekünk a saját részletes helyzetét, annak mi szívesen segítünk.

Írja meg helyzetét és Segítünk személyre szabottan eldönteni (természetesen ingyen), hogy az Ön esetében milyen megoldás lenne a legcélszerűbb. (KAPCSOLAT)

A cikk elolvasása után is úgy gondolja, hogy van szüksége reklámfilm-re ?

Tudja már, hogy milyen gyártó céggel fog együtt dolgozni? Ezzel kapcsolatban tovább tájékozódhat ebből a cikkünkből. <itt>

Ha még több hasonló témájú cikket olvasna, Kövessen, minket Facebook oldalunkon, hogy ne maradjon le újdonságainkról.

Látogasson meg minket weboldalunkon máskor is. Saját tapasztalatait írja meg nekünk kommentben.

További szép napot kívánunk. /Rózsa produktum/

#produktum #rózsa #folyamat #Hogyan #hírdetés #reklám #kreatív #videó #marketing #készül #vállalkozás #kommunikáció #film #ügyfél #közönség #ár #rendelés #kampány #vevőszerzés #forgatás #készítés #szükség #reklámfilm #startup #konkurencia #cél

102 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page